Livet som preggo... | Mitt liv som gravid
Ida Welin

Mitt liv som gravid

Annons

Livet som preggo…

Idag är en riktigt sån där slappar dag, inte mycket energi alls, det är helt från dag till dag, ibland mår jag bättre än andra dagar liksom. Igår var vi ute och gick ganska långt, kändes som vi vart borta hela dagen då vi stannade på ett cafe o åt lunch o tog en fika också, så mysigt men det var inte lika skönt att ligga på soffan med massor av sammandragningar hela kvällen efter det, livet som preggo….

Klockan hann bli 11:00 idag innan jag hade gjort frukost, nu har jag iallafall ätit, varje morgon gör jag en smoothie, alltid med kvarg/yoghurt, banan och sen nån fryst frukt eller bär, idag blev det ananas, så himla gott. Ananas har varit en STOR favorit under den här graviditeten, även då färsk ananas såklart. Har alltid ananas hemma, brukar skära upp i små bitar, lägga i en skål och sen äta med gaffel, mums!

Varm choklad med marshmello tog jag till fika efter lunchen på cafet, mums!
                    Varm choklad med marshmello tog jag till fika efter lunchen på cafet, mums!
Min goda ananas smoothie
                                                                     Min goda ananas smoothie.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Welin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats