Byter vecka varje Måndag | Mitt liv som gravid
Ida Welin

Mitt liv som gravid

Annons

Byter vecka varje Måndag

Nu har jag precis duschat och gjort mig lite fräsch, det viktigaste för mig som gravid är att känna mig fräsch, det går före smink och plattat hår alla dagar i veckan kan jag säga. Om någon timme ska jag sätta mig i bilen o åka till mina föräldrar, tar ungefär 40 minuter att åka dit. Det var de jobbigaste att flytta till Trosa som vi gjorde för ett år sen eftersom min sambo är uppväxt här, just att flytta så långt ifrån mina föräldrar, är en riktigt mamma- & pappagris som ni kanske förstår då för 40 min är ju egentligen inte sååå långt.

Vi ska iallafall dit o hälsa på, äta middag och bara mysa som vanligt, möter Andreas där för han jobbar precis bredvid dom just nu, så de passa perfekt.

Idag går jag förresten in i vecka 32, byter vecka varje Måndag. Tiden går väldigt fort när man går hemma, kanske man inte tror men så är det faktiskt. 8 veckor kvar, sååå nära nu, kan knappt fatta det själv. fullsizeoutput_562

Godaste lunchen, Knäckebröd med tomat, avokado, rödlök och örtsalt. En lagom måltid när man går hemma.
Godaste lunchen, Knäckebröd med tomat, avokado, rödlök och örtsalt. En lagom måltid när man går hemma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Welin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats